Roncsok: Régi idők Pepsi kamionjai és egy Taunus

A Roncsok című sorozat legújabb részében két, igen különleges, mára már ritkának számító Pepsis kamiont fogok közelebbről szemügyre venni.

 Meg mellettük még egy másik járművet is, de azt csak a videó második felében mutatom meg.

A pontos helyet szokásunkhoz híven most sem tesszük közzé, nehogy a vandálok áldozatává váljanak ezek a járművek, mivel még ráadásul nyitva is vannak.

A régi Volvo kamionokat már kb egy éve kiszúrtam már, de akkor csak mindig elmentem mellettük, most viszont már túlcsordulva a kíváncsiságtól, belevetettem magam a "Pepsi Generations" fílingbe.

Szellemvárosok forgatásról jövet szerencsére volt nálam kamera, így tudtam róluk egy kis anyagot is készíteni, de azért vigyázva, hogy ne vegyenek észre, elvégre ahogy a videóban is mondtam, egy telephelyen állnak ezek a szépségek.

img_1700.JPG

img_1712.JPG

Az út felőli kamion órájában 285ezer, míg a belsőben 374ezer futott km van, ami feltehetőleg - és sokak szerint is -, átpördülhetett párszor.

A másik járművet, amit a távolból megpillantottam, egy Opelnek látszott messziről, de ahogy közelebb értem láttam, hogy ez valójában egy Ford Tanunus.

Egy kicsit felturbózva, driftes verseny kocsinak használták jó néhány évvel ezelőtt, ahogy a kocsi oldalán lévő felirat is bizonyítja.

img_1718_1.JPG

Sőt, az egyik nézőm még egy korabeli fotót is talált róla:

00101022.JPG

Így nézett ki egykor "munkában"

img_1713.JPG

img_1714.JPG

img_1715.JPG

img_1720.JPG

img_1721_1.JPG

img_1722.JPG

Így pedig most, belepve hóval

Talán, ha majd jövő nyáron arra járok, a Fordból többet lehet majd látni és talán újra bemutatom, hó nélkül is! :)

Írta, Hajner Gyula

Ez a linken támogathatjátok a csatorna további működését!

Ha tetszett, iratkozz fel a youtube csatornára is a további videókért! Kövess Instagramon is! Autóroncs videókért ide, cikkekért pedig ide kattints! Külföldi elhagyatott helyekhez pedig látogass el a Szellemvárosok a világban oldalra!